Apartmajska hiša Jurgovo – Apartma 10

Uživajte v bivanju v apartmaju 10, ki se nahaja v mirnem ambientu mansarde v hiši Jurgovo. Apartma se nahaja ob spodnji  postaji štirisedežnice Jurgovo, in nudi neposreden dostop do razgibanih, slikovitih kolesarskih poti in očarljivih pohodniških poti, kar zagotavlja prijeten in avantur poln dopust.

Prostorno udobje za šest: Apartma 10 je prostorno 3-sobni mansardni apartma, ki nudi udobno bivanje do šestim osebam. V centralnem delu apartmaja je prostor, ki služi kot mini kuhinja in jedilnica, kar ustvarja toplo in prijetno vzdušje za družabna srečanja. Prva spalnica je opremljena z dvema pogradoma, ki nudita udobno in igrivo spalnico, medtem ko druga spalnica, ki je povezana s straniščem in kopalnico nudi udobno zakonsko posteljo, ki zagotavlja miren in pomlajujoč spanec po razburljivem dnevu raziskovanja in aktivnosti na prostem.

Sodobno udobje in dobrine: kar najbolje izkoristite sodobno opremo, vključno s TWC, satelitsko televizijo in brezplačnim dostopom do interneta, kar zagotavlja udobno in povezano bivanje ves čas vašega obiska.

Sprostitev in udobje: gostje lahko uporabljajo brezplačno parkirišče v bližini hiše, kar omogoča nemoten dostop do nepremičnine. Poleg tega za tiste, ki iščejo sprostitev in družbeno angažiranost, apartmajska hiša nudi plačljiv zasebni zakup savne, klubskega prostora in zunanjega pokritega prostora za piknik, kot nalašč za družabna srečanja in trenutke miru.

Velikost: 39 m²

Hišni red: Upoštevajte, da kajenje v apartmaju in hiši ni dovoljeno.

Pravila za hišne ljubljenčke: živali v tem apartmaju niso dovoljene.

Dodatna oprema: Ob standardni opremi apartmaja z mini kuhinjo ob pisnem naročilu zagotovimo brezplačno namizno pečico,  grelnik za vodo in pripravo čaja in druge manjše aparate po dogovoru.

Varnost: Objekt in okolica je varna in brez nevarnih živali, površine ob objektu in parkirišča pa so varovane z varnostnimi kamerami.

Priporočene pohodniške in kolesarske poti:
Lokacije za smučanje, deskanje na snegu in tek na smučeh:
 • Gorsko letovišče Rogla
 • Planinski dom Trije Kralji
  Naslov: Lukanja 5, Oplotnica
  Dolžina: 15.372072
  Zemljepisna širina: 46.455585
  Kontakt: 00386-(0)51655016
  Parkirišče: zasebno parkirišče – brezplačno
  Čas prihoda gostov: prijava od 13.00 do 15.00, odjava od 8.00 do 10.00.
Kaj početi v okolici

Ta del Slovenije je znan po vrelcih termalne vode in zgodovinskih znamenitostih, v krogu 50 kilometrov pa ponuja različna čudovita zdravilišča. Raziščite naslednje edinstvene možnosti:

 • Terme Zreče – Zdravilišče Zreče (14 km)
 • Terme Dobrna – Zdravilišče Dobrna (32 km)
 • Zdravilišče Rogaška Slatina – Zdravilišče Rogaška Slatina z znano mineralno vodo Donat MG (42 km)
 • Terme Ptuj – Terme Ptuj (47 km)
 • Mesto Slovenska Bistrica (21 km)
 • Mesto Celje – Celje s starim gradom in muzeji (39 km)
 • Mesto Ptuj (47 km)
 • Mesto Maribor (47 km)

Raziščite bogato kulturno dediščino in termalna kopališča zdravilišča, ki jih ponuja regija. Od zgodovinskih znamenitosti do mirnih zdravilišč, raznolike slovenske znamenitosti obljubljajo bogato in nepozabno doživetje za vse obiskovalce.

  Termin (od):

  Termin (do):