Apartmajska hiša Jurgovo – Apartma 11

Uživajte v čudovitem bivanju v mansardnem apartmaju 11, ki se nahaja v mirnem okolju hiše Jurgovo. Apartma se nahaja ob spodnji postaji štirisedežnice Jurgovo, in nudi neposreden dostop do razgibanih smučišč, slikovitih kolesarskih in očarljivih pohodniških poti, ki obljubljajo nepozabno počitniško doživetje.

Udobje za tri do štiri osebe: Apartma 11 je udoben mansardni apartma s pogledom na smučišče, ki nudi udobno bivanje trem odraslim osebam in do štirim osebam v primeru, da sta ob starših še dva manjša otroka. Apartma ima prostorno prvo sobo, ki služi kot kuhinja in jedilnica, skupaj z udobnim kavčem, ki je idealen za sprostitev, uživanje ali spanje ene osebe. Spalnica je opremljena s prijetno zakonsko posteljo, ki zagotavlja prijeten in pomlajujoč spanec po razburljivem dnevu dogodivščin na prostem. V apartmaju je tudi kopalnica s TWC.

Sodobno udobje in dobrine: kar najbolje izkoristite sodobno opremo, vključno s TWC, satelitsko televizijo in brezplačnim dostopom do interneta, kar zagotavlja udobno in povezano bivanje ves čas vašega obiska.

Sprostitev in udobje: gostje lahko uporabljajo brezplačno parkirišče v bližini hiše, kar omogoča nemoten dostop do nepremičnine. Poleg tega za tiste, ki iščejo sprostitev in družbeno angažiranost, apartmajska hiša nudi plačljiv zasebni zakup savne, klubskega prostora in zunanjega pokritega prostora za piknik, kot nalašč za družabna srečanja in trenutke miru.

Velikost: 29 m²

Hišni red: Upoštevajte, da kajenje v apartmaju in hiši ni dovoljeno.

Pravila za hišne ljubljenčke: živali v tem apartmaju niso dovoljene.

Dodatna oprema: Ob standardni opremi apartmaja z mini kuhinjo ob pisnem naročilu zagotovimo brezplačno namizno pečico,  grelnik za vodo in pripravo čaja in druge manjše aparate po dogovoru.

Varnost: Objekt in okolica je varna in brez nevarnih živali, površine ob objektu in parkirišča pa so varovane z varnostnimi kamerami.

Priporočene pohodniške in kolesarske poti:
Lokacije za smučanje, deskanje na snegu in tek na smučeh:
 • Gorsko letovišče Rogla
 • Planinski dom Trije Kralji
  Naslov: Lukanja 5, Oplotnica
  Dolžina: 15.372072
  Zemljepisna širina: 46.455585
  Kontakt: 00386-(0)51655016
  Parkirišče: zasebno parkirišče – brezplačno
  Čas prihoda gostov: prijava od 13.00 do 15.00, odjava od 8.00 do 10.00.
Kaj početi v okolici

Ta del Slovenije je znan po vrelcih termalne vode in zgodovinskih znamenitostih, v krogu 50 kilometrov pa ponuja različna čudovita zdravilišča. Raziščite naslednje edinstvene možnosti:

 • Terme Zreče – Zdravilišče Zreče (14 km)
 • Terme Dobrna – Zdravilišče Dobrna (32 km)
 • Zdravilišče Rogaška Slatina – Zdravilišče Rogaška Slatina z znano mineralno vodo Donat MG (42 km)
 • Terme Ptuj – Terme Ptuj (47 km)
 • Mesto Slovenska Bistrica (21 km)
 • Mesto Celje – Celje s starim gradom in muzeji (39 km)
 • Mesto Ptuj (47 km)
 • Mesto Maribor (47 km)

Raziščite bogato kulturno dediščino in termalna kopališča zdravilišča, ki jih ponuja regija. Od zgodovinskih znamenitosti do mirnih zdravilišč, raznolike slovenske znamenitosti obljubljajo bogato in nepozabno doživetje za vse obiskovalce.

  Termin (od):

  Termin (do):