Pohorska hiša 2 – Apartma 4 (4 osebe)

Doživite mir in udobje Pohorja iz Apartmaja 4 Pohorske hiše 2. Ta mansardni apartma, ki se razteza na 30 kvadratnih metrih, je zasnovan za bivanje do 4 odraslih oseb, zato je idealna izbira za manjše družine ali skupine, ki iščejo mir in aktivne počitnice vse leto.
Udobje: Apartma 2 sestavljajo dnevno bivalni prostor z mini kuhinjo, spalnico z veliko zakonsko posteljo in pogradom. Kuhinja je opremljena z vsemi potrebnimi pripomočki, vključno s čistilnimi sredstvi, kar zagotavlja udobno in udobno bivanje. Poleg tega je za vaše udobje vključena zasebna prha s straniščem. Uživajte v zabavi na TV z ravnim zaslonom in uporabite majhno kuhinjo s hladilnikom za dodatno udobje in priročnost. Apartma je opremljen s stalnim električnim ogrevanjem in varčno visoko zmogljivo klimatsko napravo, uporaba kamina pa je predmet pisne odobritve gostitelja in upoštevanja varnostnih predpisov.
Zabava in povezljivost: zabavajte se s satelitskimi programi na televizorju. Na zahtevo je za vaše potrebe povezljivosti na voljo brezplačen satelitski dostop do interneta. Izkoristite zasebno brezplačno parkirišče, ki je na priročni lokaciji v bližini hiše in zagotavlja enostaven dostop za goste. Poleg tega uživajte v udobju plačljive savne v hiši in brezplačnem prostoru za piknik ob reki, ki zagotavlja popolno okolje za sprostitev in družabna srečanja.
Trajnostno in okolju prijazno: Sprejmite trajnostne lastnosti hiše, ki izkorišča energijo in mineralno pitno vodo iz lokalnih virov ter sončno energijo, kar zagotavlja odgovorno in okolju prijazno bivalno izkušnjo.

Pravila ob bivanju v hiši:

Hišni ljubljenčki: hišni ljubljenčki so dovoljeni z doplačilom. Prosimo, da nas vnaprej obvestite, če nameravate s seboj pripeljati svojega ljubljenčka, da zagotovimo udobno bivanje tako vam kot vašemu kosmatemu prijatelju.

Kadilska politika: Kajenje je v apartmajih in hiši strogo prepovedano. Cenimo vaše sodelovanje pri ohranjanju okolja brez kajenja za udobje in varnost vseh gostov.

Mirnost brez signala: Potopite se v mirno oazo Nature 2000, kjer odsotnost rednih signalov izboljša vašo izkušnjo umika.

Brezplačni satelitski WhatsApp: Uživajte v ugodnostih ohranjanja stikov! Apartma ponuja brezplačno satelitsko komunikacijo WhatsApp za vse goste. Delite svoje trenutke, uskladite načrte in brez težav obveščajte svoje ljubljene.

Brezplačen satelitski internet: Potrebujete več kot samo sporočila? Zahtevajte našo brezplačno satelitsko internetno storitev kadar koli.

Dodatna oprema: Ob standardni opremi apartmaja z mini kuhinjo ob pisnem naročilu zagotovimo brezplačno namizno pečico,  grelnik za vodo in pripravo čaja in druge manjše aparate po dogovoru.

Varnost: Objekt in okolica je varna in brez nevarnih živali, površine ob objektu in parkirišča pa so varovane z varnostnimi kamerami.

  Termin (od):

  Termin (do):

  Kaj početi v okolici

  Ta del Slovenije je znan po vrelcih termalne vode in zgodovinskih znamenitostih, v krogu 50 kilometrov pa ponuja različna čudovita zdravilišča. Raziščite naslednje edinstvene možnosti:

  • Terme Zreče – Zdravilišče Zreče (14 km)
  • Terme Dobrna – Zdravilišče Dobrna (32 km)
  • Zdravilišče Rogaška Slatina – Zdravilišče Rogaška Slatina z znano mineralno vodo Donat MG (42 km)
  • Terme Ptuj – Terme Ptuj (47 km)
  • Mesto Slovenska Bistrica (21 km)
  • Mesto Celje – Celje s starim gradom in muzeji (39 km)
  • Mesto Ptuj (47 km)
  • Mesto Maribor (47 km)

  Raziščite bogato kulturno dediščino in termalna kopališča zdravilišča, ki jih ponuja regija. Od zgodovinskih znamenitosti do mirnih zdravilišč, raznolike slovenske znamenitosti obljubljajo bogato in nepozabno doživetje za vse obiskovalce.