Pohorska hiša 1 – Apartma 3 (4+1 oseb)

Prostoren trisobni apartma za aktivne počitnice!

Pobegnite v naš udoben mansardni apartma za popolne aktivne počitnice. S 70 kvadratnimi metri udobno sprejme do 4+1 odrasle osebe. Zaradi strmih stopnic v ta apartma domačih živali ne sprejmemo.

Vabljiva spalnica ima udobno zakonsko posteljo, v sosednji sobi pa sta nameščeni dve enojni postelji, dodatna oseba pa lahko uporablja kavč v dnevnem prostoru, kar zagotavlja miren spanec. Dobro opremljena mini kuhinja z jedilnico omogoča enostavno pripravo obrokov. Uživajte v udobju apartmaja  s prho in straniščem.

Za zabavo poskrbi TV z ravnim zaslonom s satelitskimi programi.

Ostanite na toplem s stalnim električnim ogrevanjem v celotnem apartmaju. Upoštevajte, da je za uporabo kamina potrebna pisna odobritev in upoštevanje varnostnih pogojev.

Uživajte v udobju brezplačnega parkiranja v sklopu apartmaja na posesti. Nahajamo se na idealni lokaciji le 2 km od najbližje sedežnice, kar omogoča enostaven dostop do vseh vrst zimskih aktivnosti.

Za sprostitev je v sosednji hiši na voljo plačljiva savna, ob reki pa vas čaka prijeten piknik prostor. Uživate lahko tudi v kolesarjenju, pohodništvu ali pa se preprosto sprostite v bližini našega vodnega izvira ali na našem prostranem več kot pol hektara velikem območju ob reki.

Kot naš cenjeni gost boste imeli v apartmajski hiši Jurgovo, ki se nahaja ob smučišču Jurgovo, brezplačno parkiranje in brezplačen dostop do interneta ves čas bivanja.

Naša hiša je zavezana trajnosti, zagotavlja energijo in mineralno pitno vodo iz lokalnih virov in sončne energije.

Pravila ob bivanju v hiši:

Hišni ljubljenčki: hišni ljubljenčki so dovoljeni z doplačilom. Prosimo, da nas vnaprej obvestite, če nameravate s seboj pripeljati svojega ljubljenčka, da zagotovimo udobno bivanje tako vam kot vašemu kosmatemu prijatelju.

Kadilska politika: Kajenje je v apartmajih in hiši strogo prepovedano. Cenimo vaše sodelovanje pri ohranjanju okolja brez kajenja za udobje in varnost vseh gostov.

Mirnost brez signala: Potopite se v mirno oazo Nature 2000, kjer odsotnost rednih signalov izboljša vašo izkušnjo umika.

Brezplačni satelitski WhatsApp: Uživajte v ugodnostih ohranjanja stikov! Apartma ponuja brezplačno satelitsko komunikacijo WhatsApp za vse goste. Delite svoje trenutke, uskladite načrte in brez težav obveščajte svoje ljubljene.

Brezplačen satelitski internet: Potrebujete več kot samo sporočila? Zahtevajte našo brezplačno satelitsko internetno storitev kadar koli.

Dodatna oprema: Ob standardni opremi apartmaja z mini kuhinjo ob pisnem naročilu zagotovimo brezplačno namizno pečico,  grelnik za vodo in pripravo čaja in druge manjše aparate po dogovoru.

Varnost: Objekt in okolica je varna in brez nevarnih živali, površine ob objektu in parkirišča pa so varovane z varnostnimi kamerami.

  Termin (od):

  Termin (do):

  Priporočene pohodniške in kolesarske poti:
  Lokacije za smučanje, deskanje na snegu in tek na smučeh:
  • Gorsko letovišče Rogla
  • Planinski dom Trije Kralji
   Naslov: Lukanja 5, Oplotnica
   Dolžina: 15.372072
   Zemljepisna širina: 46.455585
   Kontakt: 00386-(0)51655016
   Parkirišče: zasebno parkirišče – brezplačno
   Čas prihoda gostov: prijava od 13.00 do 15.00, odjava od 8.00 do 10.00.
  Kaj početi v okolici

  Ta del Slovenije je znan po vrelcih termalne vode in zgodovinskih znamenitostih, v krogu 50 kilometrov pa ponuja različna čudovita zdravilišča. Raziščite naslednje edinstvene možnosti:

  • Terme Zreče – Zdravilišče Zreče (14 km)
  • Terme Dobrna – Zdravilišče Dobrna (32 km)
  • Zdravilišče Rogaška Slatina – Zdravilišče Rogaška Slatina z znano mineralno vodo Donat MG (42 km)
  • Terme Ptuj – Terme Ptuj (47 km)
  • Mesto Slovenska Bistrica (21 km)
  • Mesto Celje – Celje s starim gradom in muzeji (39 km)
  • Mesto Ptuj (47 km)
  • Mesto Maribor (47 km)

  Raziščite bogato kulturno dediščino in termalna kopališča zdravilišča, ki jih ponuja regija. Od zgodovinskih znamenitosti do mirnih zdravilišč, raznolike slovenske znamenitosti obljubljajo bogato in nepozabno doživetje za vse obiskovalce.