Apartmajska hiša Jurgovo – Apartma 9

Apartma 9 se nahaja v čudovitem okolju hiše Jurgovo in ponuja idealno zatočišče za vaše počitnice. Na priročni lokaciji ob spodnji postaji štirisedežnice Jurgovo, apartma omogoča neposreden dostop do razgibanih smučišč, slikovitih kolesarskih poti in očarljivih pohodniških poti, kar zagotavlja nepozabno doživetje na prostem.

Prostorno udobje za sedem: Apartma 9 je prostoren 3-sobni mansardni apartma, ki nudi udobno bivanje do sedmih oseb. Apartma sestavljalo večji hodnik,  dnevno bivalnim prostor z mini kuhinjo jedilnico, kjer je tudi kavč,  ki ustvarja prijeten prostor za sprostitev. Prva spalnica je opremljena z dvema pogradoma, druga spalnica pa ponuja udobno zakonsko posteljo, ki zagotavlja miren in pomlajujoč spanec po pustolovskem dnevu.

Sodobno udobje in dobrine: kar najbolje izkoristite sodobno opremo, vključno s TWC, satelitsko televizijo in brezplačnim dostopom do interneta, kar zagotavlja udobno in povezano bivanje ves čas vašega obiska.

Sprostitev in udobje: gostje lahko uporabljajo brezplačno parkirišče v bližini hiše, kar omogoča nemoten dostop do nepremičnine. Poleg tega za tiste, ki iščejo sprostitev in družbeno angažiranost, apartmajska hiša nudi plačljiv zasebni zakup savne, klubskega prostora in zunanjega pokritega prostora za piknik, kot nalašč za družabna srečanja in trenutke miru.

Velikost: 52 m²

Hišni red: Upoštevajte, da kajenje v apartmaju in hiši ni dovoljeno.

Pravila za hišne ljubljenčke: živali v tem apartmaju niso dovoljene.

Dodatna oprema: Ob standardni opremi apartmaja z mini kuhinjo ob pisnem naročilu zagotovimo brezplačno namizno pečico,  grelnik za vodo in pripravo čaja in druge manjše aparate po dogovoru.

Varnost: Objekt in okolica je varna in brez nevarnih živali, površine ob objektu in parkirišča pa so varovane z varnostnimi kamerami.

Priporočene pohodniške in kolesarske poti:
Lokacije za smučanje, deskanje na snegu in tek na smučeh:
 • Gorsko letovišče Rogla
 • Planinski dom Trije Kralji
  Naslov: Lukanja 5, Oplotnica
  Dolžina: 15.372072
  Zemljepisna širina: 46.455585
  Kontakt: 00386-(0)51655016
  Parkirišče: zasebno parkirišče – brezplačno
  Čas prihoda gostov: prijava od 13.00 do 15.00, odjava od 8.00 do 10.00.
Kaj početi v okolici

Ta del Slovenije je znan po vrelcih termalne vode in zgodovinskih znamenitostih, v krogu 50 kilometrov pa ponuja različna čudovita zdravilišča. Raziščite naslednje edinstvene možnosti:

 • Terme Zreče – Zdravilišče Zreče (14 km)
 • Terme Dobrna – Zdravilišče Dobrna (32 km)
 • Zdravilišče Rogaška Slatina – Zdravilišče Rogaška Slatina z znano mineralno vodo Donat MG (42 km)
 • Terme Ptuj – Terme Ptuj (47 km)
 • Mesto Slovenska Bistrica (21 km)
 • Mesto Celje – Celje s starim gradom in muzeji (39 km)
 • Mesto Ptuj (47 km)
 • Mesto Maribor (47 km)

Raziščite bogato kulturno dediščino in termalna kopališča zdravilišča, ki jih ponuja regija. Od zgodovinskih znamenitosti do mirnih zdravilišč, raznolike slovenske znamenitosti obljubljajo bogato in nepozabno doživetje za vse obiskovalce.

  Termin (od):

  Termin (do):