Pohorska hiša 1 – Celotna hiša (12 + 1 osebe)

Najem celotne hiše, sestavljajo 3 apartmaji v 2 nadstropjih (skupno 140 kvadratnih metrov bivalne površine) in lahko sprejme do 13 odraslih oseb. Vsak apartma je sestavljen iz majhnega predprostora, spalnice z zakonsko posteljo in pogradom, kuhinje z jedilnico, opremljene s potrebno opremo, vključno s čistili in zasebnim tušem z WC-jem. Vsak apartma ima televizijo z ravnim zaslonom in kuhinjsko nišo s hladilnikom. Stalno električno ogrevanje je na voljo v vsakem od apartmajev, kjer je tudi kaminska peč, a jo je mogoče uporabiti šele po odobritvi in sprejemu varnostnih pogojev.

Največji mansardni apartma z dvema spalnicama in kavčem v dnevno bivalnem prostoru, lahko sprejme do 5 oseb. Programi na TV so satelitski, na zahtevo pa vam lahko omogočimo plačljiv satelitski dostop tudi do interneta.

Gostje Pohorske hiše 1 lahko ob pred rezervacijah in prostih terminih skladno s pogoji v sosednji hiši uporabljajo plačljivo savno. V poletnih mesecih je na razpolago tudi brezplačen prostor za piknik ob reki. Vsi gostje lahko preko celega leta brezplačno parkirajo tudi na parkirišču ob Apartmajski hiši Jurgovo neposredno ob smučišču, kjer je preko celega leta na voljo tudi brezplačen dostop do interneta.

Hiša je samooskrbna, z lastnimi viri energije in izvirom mineralne pitne vode.

Rezervacija

Online rezervacija

Telefon

+386 51 655 016

Koordinate

Kliknite za navodila

Galerija slik