Pohorska hiša 1 – Celotna hiša (12 + 1 osebe)

Najem celotne hiše, sestavljajo 3 apartmaji v 2 nadstropjih (skupno 140 kvadratnih metrov bivalne površine) in lahko sprejme do 13 odraslih oseb. Vsak apartma je sestavljen iz majhnega predprostora, spalnice z zakonsko posteljo in pogradom, kuhinje z jedilnico, opremljene s potrebno opremo, vključno s čistili in zasebnim tušem z WC-jem. Vsak apartma ima televizijo z ravnim zaslonom in kuhinjsko nišo s hladilnikom. Stalno električno ogrevanje je na voljo v vsakem od apartmajev, kjer je tudi kaminska peč, a jo je mogoče uporabiti šele po odobritvi in sprejemu varnostnih pogojev.

Največji mansardni apartma z dvema spalnicama in kavčem v dnevno bivalnem prostoru, lahko sprejme do 5 oseb. Programi na TV so satelitski, na zahtevo pa vam lahko omogočimo plačljiv satelitski dostop tudi do interneta.

Gostje Pohorske hiše 1 lahko ob pred rezervacijah in prostih terminih skladno s pogoji v sosednji hiši uporabljajo plačljivo savno. V poletnih mesecih je na razpolago tudi brezplačen prostor za piknik ob reki. Vsi gostje lahko preko celega leta brezplačno parkirajo tudi na parkirišču ob Apartmajski hiši Jurgovo neposredno ob smučišču, kjer je preko celega leta na voljo tudi brezplačen dostop do interneta.

Hiša je samooskrbna, z lastnimi viri energije in izvirom mineralne pitne vode.

Hišni ljubljenčki: hišni ljubljenčki so dovoljeni z doplačilom. Prosimo, da nas vnaprej obvestite, če nameravate s seboj pripeljati svojega ljubljenčka, da zagotovimo udobno bivanje tako vam kot vašemu kosmatemu prijatelju.

Kadilska politika: Kajenje je v apartmajih in hiši strogo prepovedano. Cenimo vaše sodelovanje pri ohranjanju okolja brez kajenja za udobje in varnost vseh gostov.

Mirnost brez signala: Potopite se v mirno oazo Nature 2000, kjer odsotnost rednih signalov izboljša vašo izkušnjo umika.

Brezplačni satelitski WhatsApp: Uživajte v ugodnostih ohranjanja stikov! Apartma ponuja brezplačno satelitsko komunikacijo WhatsApp za vse goste. Delite svoje trenutke, uskladite načrte in brez težav obveščajte svoje ljubljene.

Brezplačen satelitski internet: Potrebujete več kot samo sporočila? Zahtevajte našo brezplačno satelitsko internetno storitev kadar koli.

Dodatna oprema: Ob standardni opremi apartmaja z mini kuhinjo ob pisnem naročilu zagotovimo brezplačno namizno pečico,  grelnik za vodo in pripravo čaja in druge manjše aparate po dogovoru.

Varnost: Objekt in okolica je varna in brez nevarnih živali, površine ob objektu in parkirišča pa so varovane z varnostnimi kamerami.

  Termin (od):

  Termin (do):

  Priporočene pohodniške in kolesarske poti:
  Lokacije za smučanje, deskanje na snegu in tek na smučeh:
  • Gorsko letovišče Rogla
  • Planinski dom Trije Kralji
   Naslov: Lukanja 5, Oplotnica
   Dolžina: 15.372072
   Zemljepisna širina: 46.455585
   Kontakt: 00386-(0)51655016
   Parkirišče: zasebno parkirišče – brezplačno
   Čas prihoda gostov: prijava od 13.00 do 15.00, odjava od 8.00 do 10.00.
  Kaj početi v okolici

  Ta del Slovenije je znan po vrelcih termalne vode in zgodovinskih znamenitostih, v krogu 50 kilometrov pa ponuja različna čudovita zdravilišča. Raziščite naslednje edinstvene možnosti:

  • Terme Zreče – Zdravilišče Zreče (14 km)
  • Terme Dobrna – Zdravilišče Dobrna (32 km)
  • Zdravilišče Rogaška Slatina – Zdravilišče Rogaška Slatina z znano mineralno vodo Donat MG (42 km)
  • Terme Ptuj – Terme Ptuj (47 km)
  • Mesto Slovenska Bistrica (21 km)
  • Mesto Celje – Celje s starim gradom in muzeji (39 km)
  • Mesto Ptuj (47 km)
  • Mesto Maribor (47 km)

  Raziščite bogato kulturno dediščino in termalna kopališča zdravilišča, ki jih ponuja regija. Od zgodovinskih znamenitosti do mirnih zdravilišč, raznolike slovenske znamenitosti obljubljajo bogato in nepozabno doživetje za vse obiskovalce.