Apartmajska hiša Jurgovo

Apartmajska hiša Jurgovo pozimi
Apartmajska hiša Jurgovo pozimi
Apartmajska hiša Jurgovo pozimi
Apartmajska hiša Jurgovo pozimi
Apartmajska hiša Jurgovo pozimi
Apartmajska hiša Jurgovo pozimi
Pohorje
Apartmajska hiša Jurgovo pozimi
Apartmajska hiša Jurgovo pozimi
Apartmajska hiša Jurgovo pozimi
Pohorje
previous arrow
next arrow

Rogla – Ski out/Ski in

Odkrijte zatočišče za ljubitelje zasebnosti in narave, ekskluzivno na voljo v izbranih letnih časih. Hiša Rogla Dandi Jurgovo, ki se nahaja tik ob smučišču in spodnji postaji sedežnice  Jurgovo na  Rogli, je priljubljeno zatočišče za smučarje in deskarje. Če ste na obisku poleti, uživajte v prijetnem podnebju, ki je do 10 stopinj hladnejše od žgočih temperatur v dolini, kar omogoča aktivno in osvežujočo izkušnjo.

Tradicionalno udobje in priročnost: Prepustite se razkošju zasebne uporabe savne, ki je na voljo za doplačilo in ponuja spokojno izkušnjo in ob z energijo nabitem slapu Svitan v neposredni bližini hiše, dopolni vaše bivanje. Poleg tega izkoristite brezplačno shrambo za smučarsko opremo, ki zagotavlja enostavno shranjevanje vaše smučarske opreme, in parkiranje tik pred hišo ob smučarski progi, zaradi česar bo vaš prihod in odhod nemoten in udoben.

Raziskovanje pred vašim pragom: podajte se na očarljive gorske sprehode in kolesarske poti skozi očarljive gozdove, ki se začnejo tik pred pragom hiše. Le nekaj kilometrov stran odkrijte osupljivo lepoto Črnega jezera, kratka 13-kilometrska pot pa vas pripelje do očarljivega slapa Šumik, ki se nahaja v neokrnjenem pohorskem pragozdu. Okolico krasijo nešteti potoki, le 10 kilometrov od hiše pa se lahko podate na avanturo po sprehajalni poti, ki vodi do Vulkanskih Lovrenških jezer.

Trajnost: Hiša Rogla Dandi Jurgovo je zavezana trajnosti, saj z uporabo geotermalnega ogrevanja, sončne elektrarne in lastnega vira mineralne vode zagotavlja odgovoren in okolju prijazen pristop k gostoljubju.

Bogata doživetja: Le nekaj kilometrov stran je vrh Rogle, ki je razburljivo središče zabave, ki se ponaša s kolesarskimi parki, športnimi dvoranami in edinstveno potjo, ki se vije med bujnimi drevesnimi krošnjami. Za tiste, ki so nagnjeni k razburljivim zimskim športom, je Rogla nepogrešljiva. Še eno družinsko gorsko središče Trije Kralji – Jakec se nahaja 10 kilometrov stran. Oba centra ponujata navdušujočo paleto smučarskih prog za družine, Rogla pa je znana tudi kot destinacija za deskanje na snegu in razpolaga z urejenimi tekaškimi progami. Rogla z homologiranimi smučarskimi in deskarskim programi FIS, je tudi pribežališče za trening vrhunskih športnikov in izkušen organizator svetovnih pokalov v deskanju na snegu.

NOVO
pri večdnevnem najemu najmanj 6 apartmajev, nudimo velikim družinam zasebni zakup hiše, ki vključuje tudi uporabo skupnih prostorov in saune. Cena najema celotne hiše na dan že od 350 Eur.
Doplačila po ceniku.

Potešite svojo žejo po pristnosti z našim ekskluzivnim izvirom mineralne vode. Uživajte v čistem okusu mineralno bogate vode naravnost iz izvira, ki ne ponuja le osvežitve, ampak zdravilni eliksir sredi očarljive lepote Pohorja.

Hiša, ki se nahaja v zaščitenem območju Nature 2000, ponuja stik z neokrnjeno naravo za tiste, ki iščejo pobega iz vsakdanjika in mirno lokacijo. Naj vas objame mir okolice, ko odkrivate dih jemajoče znamenitosti v bližini.

Priljubljen gorski center Rogla vabi z vznemirljivimi aktivnostmi na prostem in zimskimi športi. Raziščite čudeže Črnega jezera in veličasten slap Šumik, ki sta na dosegu daljšega sprehoda, ter slap Svitan v bližini hiše Jurgovo.

Pristna Pohorska hiša 1, ki jo razglašajo za plezalsko zatočišče, je priljubljena med evropskimi plezalci za balvansko plezanje. Edinstvene skalne formacije in zahtevne poti naredijo Pohorje idealno igrišče za tiste, ki si želijo adrenalinske avanture.

V Apartmajski hiši Dandi Jurgovo Rogla, odkrijte zavetje udobja, tišine in brezmejnih možnosti raziskovanja na prostem. Ne glede na to, ali ste ljubitelj narave, navdušen kolesar, pohodnik ali plezalec, je naša hiša odlična izhodiščna točka za vaše avanture na Pohorju.

Vas skrbi, da bi bili izključeni iz omrežja v Nature 2000? Ne bojte se! Medtem ko se hiša nahaja v zaščitenem območju Natura 2000 in je oaza brez signala, nudimo brezplačno satelitsko komunikacijo WhatsApp vsem našim cenjenim gostom. Poleg tega uživajte v brezplačnem satelitskem internetu na zahtevo!

Prepustite se ekskluzivni izkušnji peke na žaru ob uti pri vhodu hiše — tradicionalno zasnovanem prostoru, ki ponuja prefinjene užitke peke na žaru, skromno eleganco za nepozabne večere, večerjo na prostem pod zvezdami, dostopno vsem uglednim gostom, s prijaznim opozorilom za varnost.

Odklenite svet kulinaričnih užitkov z aplikacijo Rogla Apartments Dandi – povežite se z lokalnimi dobavitelji, prilagodite svoje naročilo in uživajte v najboljši hrani in vinu na dosegu roke!

Varnost: Objekt in okolica je varna in brez nevarnih živali, površine ob objektu in parkirišča pa so varovane z varnostnimi kamerami.

  Termin (od):

  Termin (do):

  Priporočene pohodniške in kolesarske poti:
  Lokacije za smučanje, deskanje na snegu in tek na smučeh:
  • Gorsko letovišče Rogla
  • Planinski dom Trije Kralji
   Naslov: Lukanja 5, Oplotnica
   Dolžina: 15.372072
   Zemljepisna širina: 46.455585
   Kontakt: 00386-(0)51655016
   Parkirišče: zasebno parkirišče – brezplačno
   Čas prihoda gostov: prijava od 13.00 do 15.00, odjava od 8.00 do 10.00.
  Kaj početi v okolici

  Ta del Slovenije je znan po vrelcih termalne vode in zgodovinskih znamenitostih, v krogu 50 kilometrov pa ponuja različna čudovita zdravilišča. Raziščite naslednje edinstvene možnosti:

  • Terme Zreče – Zdravilišče Zreče (14 km)
  • Terme Dobrna – Zdravilišče Dobrna (32 km)
  • Zdravilišče Rogaška Slatina – Zdravilišče Rogaška Slatina z znano mineralno vodo Donat MG (42 km)
  • Terme Ptuj – Terme Ptuj (47 km)
  • Mesto Slovenska Bistrica (21 km)
  • Mesto Celje – Celje s starim gradom in muzeji (39 km)
  • Mesto Ptuj (47 km)
  • Mesto Maribor (47 km)

  Raziščite bogato kulturno dediščino in termalna kopališča zdravilišča, ki jih ponuja regija. Od zgodovinskih znamenitosti do mirnih zdravilišč, raznolike slovenske znamenitosti obljubljajo bogato in nepozabno doživetje za vse obiskovalce.