Apartmajska hiša Jurgovo

Apartmajska hiša Rogla – Jurgovo je odmaknjena od hotelskega trušča saj se nahaja na spodnji postaji Jurgovega neposredno ob smučarski progi ter v neposredni bližini spodnje postaje sedežnice (100 metrov) in slapu Svitan (100 metrov). Z apartmajske hiše imate direkten dostop do smučišča, kolesarskih prog, ter pohodniških poti. Poleti si lahko priredite piknik na urejenem prostoru, ki se nahaja tik ob hiši.

V hiši je v kletni etaži na voljo klubski prostor in sauna. Poleg najema organiziramo s partnerji tudi aktivne vikende in tedenske programe. V hiši je na voljo 11 sob in apartmajev.

Naslov: Lukanja 20, 2317 Oplotnica, Slovenija

NOVO V 2021

pri večdnevnem najemu najmanj 6 apartmajev, nudimo velikim družinam zasebni zakup hiše, ki vključuje tudi uporabo skupnih prostorov in saune. Cena najema celotne hiše na dan že od 350 Eur.

Doplačila po ceniku.

Telefon

+386 51 655 016

Koordinate

Kliknite za navodila

1 + 13 =

Apartmaji DANDI - Jurgovo - 2+1

Apartma številka 1 (1/2 Studio)

Apartma številka ena se nahaja v pritličju Apartmajske hiše Rogla na Jurgovem poleg štirisedežnice Jurgovo. Hiša je izhodišče z neposrednim dostopom do smučišč, stez ter cest za gorsko kolesarjenje in pohodniških poti.

Apartmaji DANDI - Jurgovo - 4 osebe

Apartma 2 (1/4 Trosobni)

Apartma številka dva se nahaja v pritličju Apartmajske hiše Rogla na Jurgovem poleg štirisedežnice Jurgovo. Hiša je izhodišče z neposrednim dostopom do smučišč, stez ter cest za gorsko kolesarjenje in pohodniških poti.

Apartmaji DANDI - Jurgovo - 2+1

Apartma 34 (1/6 + 3)

Apartma številka 34 se nahaja v pritličju Apartmajske hiše Rogla na Jurgovem poleg štirisedežnice Jurgovo. Hiša je izhodišče z neposrednim dostopom do smučišč, stez ter cest za gorsko kolesarjenje in pohodniških poti.

Apartmaji DANDI - Jurgovo - 6 oseb

Apartma 3 (1/6 Trosobni)

Apartma številka tri se nahaja v pritličju Apartmajske hiše Rogla na Jurgovem poleg štirisedežnice Jurgovo. Hiša je izhodišče z neposrednim dostopom do smučišč, stez ter cest za gorsko kolesarjenje in pohodniških poti.

Apartmaji DANDI - Jurgovo - 2+1

Apartma 4 (1/2 +1)

Apartma številka štiri se nahaja v pritličju Apartmajske hiše Rogla na Jurgovem poleg štirisedežnice Jurgovo. Hiša je izhodišče z neposrednim dostopom do smučišč, stez ter cest za gorsko kolesarjenje in pohodniških poti.

Apartmaji DANDI - Jurgovo - 2+1

Apartma 56 (1/6 + 4)

Apartma številka 56 se nahaja v prvem nadstropju Apartmajske hiše Rogla na Jurgovem poleg štirisedežnice Jurgovo. Hiša je izhodišče z neposrednim dostopom do smučišč, stez ter cest za gorsko kolesarjenje in pohodniških poti.

Apartmaji DANDI - Jurgovo - 2+1

Apartma 5 (1/2 + 2 Studio)

Apartma številka 5 se nahaja v prvem nadstropju Apartmajske hiše Rogla na Jurgovem poleg štirisedežnice Jurgovo. Hiša je izhodišče z neposrednim dostopom do smučišč, stez ter cest za gorsko kolesarjenje in pohodniških poti.

Apartmaji DANDI - Jurgovo - 8 oseb

Apartma 6 (1/6 Trosobni)

Apartma številka 6 se nahaja v prvem nadstropju Apartmajske hiše Rogla na Jurgovem poleg štirisedežnice Jurgovo. Hiša je izhodišče z neposrednim dostopom do smučišč, stez ter cest za gorsko kolesarjenje in pohodniških poti.

Apartmaji DANDI - Jurgovo - 6 oseb

Apartma 78 (1/6 + 3)

Apartma številka 78 se nahaja v prvem nadstropju Apartmajske hiše Rogla na Jurgovem poleg štirisedežnice Jurgovo. Hiša je izhodišče z neposrednim dostopom do smučišč, stez ter cest za gorsko kolesarjenje in pohodniških poti.

Apartmaji DANDI - Jurgovo - 6 oseb

Apartma 7 (1/6 Trosobni)

Apartma številka 7 se nahaja v prvem nadstropju Apartmajske hiše Rogla na Jurgovem poleg štirisedežnice Jurgovo. Hiša je izhodišče z neposrednim dostopom do smučišč, stez ter cest za gorsko kolesarjenje in pohodniških poti.

Apartmaji DANDI - Jurgovo - 2+1

Apartma 8 (1/2 + 1 Studio)

Apartma številka štiri se nahaja v prvem nastropju Apartmajske hiše Rogla na Jurgovem poleg štirisedežnice Jurgovo. Hiša je izhodišče z neposrednim dostopom do smučišč, stez ter cest za gorsko kolesarjenje in pohodniških poti.

Apartmaji DANDI - Jurgovo - 6+1

Apartma 9 (1/6 +1 Trosobni)

Apartma številka 9 se nahaja v mansardi Apartmajske hiše Rogla na Jurgovem poleg štirisedežnice Jurgovo. Hiša je izhodišče z neposrednim dostopom do smučišč, stez ter cest za gorsko kolesarjenje in pohodniških poti.

Apartmaji DANDI - Jurgovo - 4+2

Apartma 10 (1/6 Trosobni)

Apartma številka 10 se nahaja v mansardi Apartmajske hiše Rogla na Jurgovem poleg štirisedežnice Jurgovo. Hiša je izhodišče z neposrednim dostopom do smučišč, stez ter cest za gorsko kolesarjenje in pohodniških poti.

Apartmaji DANDI - Jurgovo - 2+2

Apartma 11 (1/2 +2 Dvosobni)

Apartma številka 11 se nahaja v mansardi Apartmajske hiše Rogla na Jurgovem poleg štirisedežnice Jurgovo. Hiša je izhodišče z neposrednim dostopom do smučišč, stez ter cest za gorsko kolesarjenje in pohodniških poti.

Apartmaji DANDI - Jurgovo - Savna

Jurgovo klubski prostor in savna

Z apartmajske hiše imate direkten dostop do smučišča, kolesarskih prog, ter pohodniških poti. Poleti si lahko priredite piknik na urejenem prostoru, ki se nahaja tik ob hiši.