Apartmajska hiša Jurgovo – Apartma 8 (studio)

Odkrijte idealno zatočišče v apartmaju 8, ki se nahaja v slikovitem okolju hiše Jurgovo, na priročni lokaciji ob smučišču, poleg štirisedežnice Jurgovo. Uživajte v takojšnjem dostopu do razgibanih smučarskih prog, slikovitih kolesarskih poti in poživljajočih pohodniških poti, vse le streljaj stran od hišnega praga.

Prijetna garsonjera za tri: Apartma 8 ponuja udobno enoprostorno garsonjero v prvem nadstropju s pogledom na smučišče, ki jo sestavlja mini kuhinja z zložljivo mizico jedilnico in spalnim delom, opremljenim s pogradom in udobnim kavčem, zaradi česar je primeren za največ tri osebe, vključno z otroki.

Sodobno udobje in dobrine: kar najbolje izkoristite sodobno opremo, vključno s TWC, satelitsko televizijo in brezplačnim dostopom do interneta, kar zagotavlja udobno in povezano bivanje ves čas vašega obiska.

Sprostitev in udobje: gostje lahko uporabljajo brezplačno parkirišče v bližini hiše, kar omogoča nemoten dostop do nepremičnine. Poleg tega za tiste, ki iščejo sprostitev in družbeno angažiranost, apartmajska hiša nudi plačljiv zasebni zakup savne, klubskega prostora in zunanjega pokritega prostora za piknik, kot nalašč za družabna srečanja in trenutke miru.

Velikost: 22 m²

Hišni red: Upoštevajte, da kajenje v apartmaju in hiši ni dovoljeno.

Pravila za hišne ljubljenčke: živali v tem apartmaju niso dovoljene.

Dodatna oprema: Ob standardni opremi apartmaja z mini kuhinjo ob pisnem naročilu zagotovimo brezplačno namizno pečico,  grelnik za vodo in pripravo čaja in druge manjše aparate po dogovoru.

Varnost: Objekt in okolica je varna in brez nevarnih živali, površine ob objektu in parkirišča pa so varovane z varnostnimi kamerami.

Priporočene pohodniške in kolesarske poti:
Lokacije za smučanje, deskanje na snegu in tek na smučeh:
 • Gorsko letovišče Rogla
 • Planinski dom Trije Kralji
  Naslov: Lukanja 5, Oplotnica
  Dolžina: 15.372072
  Zemljepisna širina: 46.455585
  Kontakt: 00386-(0)51655016
  Parkirišče: zasebno parkirišče – brezplačno
  Čas prihoda gostov: prijava od 13.00 do 15.00, odjava od 8.00 do 10.00.
Kaj početi v okolici

Ta del Slovenije je znan po vrelcih termalne vode in zgodovinskih znamenitostih, v krogu 50 kilometrov pa ponuja različna čudovita zdravilišča. Raziščite naslednje edinstvene možnosti:

 • Terme Zreče – Zdravilišče Zreče (14 km)
 • Terme Dobrna – Zdravilišče Dobrna (32 km)
 • Zdravilišče Rogaška Slatina – Zdravilišče Rogaška Slatina z znano mineralno vodo Donat MG (42 km)
 • Terme Ptuj – Terme Ptuj (47 km)
 • Mesto Slovenska Bistrica (21 km)
 • Mesto Celje – Celje s starim gradom in muzeji (39 km)
 • Mesto Ptuj (47 km)
 • Mesto Maribor (47 km)

Raziščite bogato kulturno dediščino in termalna kopališča zdravilišča, ki jih ponuja regija. Od zgodovinskih znamenitosti do mirnih zdravilišč, raznolike slovenske znamenitosti obljubljajo bogato in nepozabno doživetje za vse obiskovalce.

  Termin (od):

  Termin (do):