Pohorska hiša II

Pohorska hiša 2 pozimi
Pohorska hiša 2 pozimi
Pohorje Pohorska hiša 2 poleti
Pohorje
Pohorje smučanje
Pohorska hiša 2 pozimi
Pohorje Pohorska hiša 2 poleti
Pohorje
Pohorje smučanje
previous arrow
next arrow

Pohorska hiša 2 – Skrita v naravi

Idilična lokacija, idealna za ljubitelje narave, ki iščete zasebnost a blizu smučišč na Rogli. Hiša je odprta v vseh letnih časih. Leži le 3 kilometre od smučišč na Rogli in 8 kilometrov od smučišča Trije kralji, zato je hiša raj za smučarje in deskarje. Poleti doživite čudovit pobeg pred žgočimi temperaturami v dolini, saj gorska klima kar do 10 stopinj hladneje, omogoča osvežujočo in aktivno izkušnjo tudi na vrhuncu poletja. Čeprav je lokacija v zaščitenem območju Nature 2000 ob reki brez signala, vam na zahtevo nudimo satelitsko internetno povezljivost, ki zagotavlja, da boste ostali povezani med bivanjem.

Gostoma je na voljo brezplačno zasebno parkirišče. Le 3 km od najbližje žičnice, naša lokacija omogoča enostaven dostop do zimskih aktivnosti. Sprostite se v plačljivi savni ali na brezplačnem piknik prostoru na posesti.

Kot cenjeni gost lahko uživate v brezplačnem parkirišču tudi ob Apartmajski hiši Jurgovo, ki vam omogoča enostaven dostop do smučišč in brezplačen internet. Zavezani trajnosti izkoriščamo lokalne vire energije, ponujamo mineralno pitno vodo in izkoriščamo sončno energijo.

Kaj početi v okolici

Ta del Slovenije je znan po vrelcih termalne vode in zgodovinskih znamenitostih, v krogu 50 kilometrov pa ponuja različna čudovita zdravilišča. Raziščite naslednje edinstvene možnosti:

 • Terme Zreče – Zdravilišče Zreče (14 km)
 • Terme Dobrna – Zdravilišče Dobrna (32 km)
 • Zdravilišče Rogaška Slatina – Zdravilišče Rogaška Slatina z znano mineralno vodo Donat MG (42 km)
 • Terme Ptuj – Terme Ptuj (47 km)
 • Mesto Slovenska Bistrica (21 km)
 • Mesto Celje – Celje s starim gradom in muzeji (39 km)
 • Mesto Ptuj (47 km)
 • Mesto Maribor (47 km)

Raziščite bogato kulturno dediščino in termalna kopališča zdravilišča, ki jih ponuja regija. Od zgodovinskih znamenitosti do mirnih zdravilišč, raznolike slovenske znamenitosti obljubljajo bogato in nepozabno doživetje za vse obiskovalce.

  Termin (od):

  Termin (do):