Glamping šotor ob reki in Apartma 5 (2 osebi)

Glamping izkušnja z nadstandardnim dodatnim prostorom  za bivanje  – Glamping doživetje

Doživite spokojen čar Pohorja iz udobja Apartmaja št 5 v Pohorski hiši 2 in Glamping izkušnjo v šotoru ob reki Oplotnici. Apartma ( dnevno bivalni prostor, z mini kuhinjo in možnostjo prenočevanja v deževnih dnevih in šotor zato je idealna izbira). Apartma ima zasebno kopalnico ter predprostor za shranjevanje. 

Udoben notranji prostor: Apartma št 5 dobro opremljeno mini kuhinjo z jedilnico in zasebno prho z WC-jem. Kuhinja je v celoti opremljena z vsemi potrebnimi pripomočki, vključno s čistilnimi sredstvi, kar zagotavlja udobno in udobno bivanje. Stanovanje je opremljeno s stalnim električnim ogrevanjem, uporaba kamina pa je predmet odobritve in upoštevanja varnostnih predpisov.

Zabava in Povezljivost : Uživajte v pristnem stiku z naravo a vendar z udobjem apartmaja. Izkoristite zasebno brezplačno parkirišče, ki se nahaja na priročnem mestu v bližini hiše in zagotavlja enostaven dostop za vse goste. Zasebni prostor za piknik ob reki z mizo in klopmi, zagotavlja popolno okolje za sprostitev in doživljanje narave.

Trajnostno in okolju prijazno: Sprejmite trajnostne lastnosti bivanja v kombiniranem objektu namestitve, ki izkorišča energijo in mineralno pitno vodo iz lokalnih virov ter sončno energijo, kar zagotavlja odgovorno in okolju prijazno bivalno izkušnjo.

Pravila ob bivanju v hiši:

Hišni ljubljenčki: hišni Ljubljenčki v tej enoti niso dovoljeni

Kadilska politika: Kajenje je v apartmajih in hiši strogo prepovedano. Cenimo vaše sodelovanje pri ohranjanju okolja brez kajenja za udobje in varnost vseh gostov.

Mirnost brez signala: Potopite se v mirno oazo Nature 2000, kjer odsotnost rednih signalov izboljša vašo izkušnjo umika.

Brezplačni satelitski WhatsApp: Uživajte v ugodnostih ohranjanja stikov! Apartma ponuja brezplačno satelitsko komunikacijo WhatsApp za vse goste. Delite svoje trenutke, uskladite načrte in brez težav obveščajte svoje ljubljene.

Brezplačen satelitski internet: Potrebujete več kot samo sporočila? Zahtevajte našo brezplačno satelitsko internetno storitev kadar koli.

Dodatna oprema: Ob standardni opremi apartmaja z mini kuhinjo ob pisnem naročilu zagotovimo brezplačno namizno pečico,  grelnik za vodo in pripravo čaja in druge manjše aparate po dogovoru.

Varnost: Objekt in okolica je varna in brez nevarnih živali, površine ob objektu in parkirišča pa so varovane z varnostnimi kamerami.

  Termin (od):

  Termin (do):

  Kaj početi v okolici

  Ta del Slovenije je znan po vrelcih termalne vode in zgodovinskih znamenitostih, v krogu 50 kilometrov pa ponuja različna čudovita zdravilišča. Raziščite naslednje edinstvene možnosti:

  • Terme Zreče – Zdravilišče Zreče (14 km)
  • Terme Dobrna – Zdravilišče Dobrna (32 km)
  • Zdravilišče Rogaška Slatina – Zdravilišče Rogaška Slatina z znano mineralno vodo Donat MG (42 km)
  • Terme Ptuj – Terme Ptuj (47 km)
  • Mesto Slovenska Bistrica (21 km)
  • Mesto Celje – Celje s starim gradom in muzeji (39 km)
  • Mesto Ptuj (47 km)
  • Mesto Maribor (47 km)

  Raziščite bogato kulturno dediščino in termalna kopališča zdravilišča, ki jih ponuja regija. Od zgodovinskih znamenitosti do mirnih zdravilišč, raznolike slovenske znamenitosti obljubljajo bogato in nepozabno doživetje za vse obiskovalce.