Pohorska hiša 2 – Celotna hiša (16+1 oseba)

Celotna hiša je razdeljena na štiri apartmaje, ki se razprostirajo v dveh nadstropjih in nudijo namestitev za do 16+1 odraslega gosta. Vsak apartma sestavljajo spalnica z veliko zakonsko posteljo in pogradom, dobro opremljeno mini kuhinjo z jedilnico, opremljeno z vso potrebno opremo in čistilnimi sredstvi, ter tuš z WC-jem. Poleg tega ima vsak apartma TV z ravnim zaslonom in majhno kuhinjo s hladilnikom. Apartmaja ena in dva v pritličju imata tudi manjši predsobi. Hiša je opremljen s stalnim električnim ogrevanjem in varčnimi visokozmogljivimi klimatskimi napravami. Uporaba kamina v vsakem apartmaju, pa je predmet pisne odobritve gostitelja in upoštevanja varnostnih predpisov.
Upoštevajte, da ima eden od apartmajev tudi raztegljiv kavč v jedilnici, ki omogoča udobno namestitev dodatne šestnajste osebe.
Zabava vam je na dosegu roke s programi satelitske televizije, na zahtevo pa lahko za vaše udobje zagotovimo brezplačen satelitski dostop do interneta.
Zavedamo se pomena udobja in nudimo brezplačno zasebno parkirišče. Naša lokacija je le 2 km oddaljena od najbližje sedežnice, kar vam omogoča enostaven dostop do različnih zimskih aktivnosti. Poleg tega imajo vsi naši gostje privilegij brezplačnega parkiranja ob Apartmajski hiši Jurgovo, ki se nahaja v neposredni bližini smučišča, kjer je tudi brezplačen dostop do interneta.
Za sprostitev nudimo plačljivo savno v sklopu hiše, kjer se lahko sprostite in napolnite z energijo po dnevu dogodivščin na prostem. Na posesti je idiličen prostor za piknik ob reki, ki zagotavlja popolno okolje za uživanje v mirnem naravnem okolju.
V avtentični Pohorski hiši 2 smo zavezani trajnosti. Naša hiša uporablja trajnostno energijo in mineralno pitno vodo iz lokalnih virov ter izkorišča moč sončne energije, kar zagotavlja okolju prijazno bivanje naših gostov.

Pravila ob bivanju v hiši:

Hišni ljubljenčki: hišni ljubljenčki so dovoljeni z doplačilom. Prosimo, da nas vnaprej obvestite, če nameravate s seboj pripeljati svojega ljubljenčka, da zagotovimo udobno bivanje tako vam kot vašemu kosmatemu prijatelju.

Kadilska politika: Kajenje je v apartmajih in hiši strogo prepovedano. Cenimo vaše sodelovanje pri ohranjanju okolja brez kajenja za udobje in varnost vseh gostov.

Mirnost brez signala: Potopite se v mirno oazo Nature 2000, kjer odsotnost rednih signalov izboljša vašo izkušnjo umika.

Brezplačni satelitski WhatsApp: Uživajte v ugodnostih ohranjanja stikov! Apartma ponuja brezplačno satelitsko komunikacijo WhatsApp za vse goste. Delite svoje trenutke, uskladite načrte in brez težav obveščajte svoje ljubljene.

Brezplačen satelitski internet: Potrebujete več kot samo sporočila? Zahtevajte našo brezplačno satelitsko internetno storitev kadar koli.

Dodatna oprema: Ob standardni opremi apartmaja z mini kuhinjo ob pisnem naročilu zagotovimo brezplačno namizno pečico,  grelnik za vodo in pripravo čaja in druge manjše aparate po dogovoru.

Varnost: Objekt in okolica je varna in brez nevarnih živali, površine ob objektu in parkirišča pa so varovane z varnostnimi kamerami.

  Termin (od):

  Termin (do):

  Kaj početi v okolici

  Ta del Slovenije je znan po vrelcih termalne vode in zgodovinskih znamenitostih, v krogu 50 kilometrov pa ponuja različna čudovita zdravilišča. Raziščite naslednje edinstvene možnosti:

  • Terme Zreče – Zdravilišče Zreče (14 km)
  • Terme Dobrna – Zdravilišče Dobrna (32 km)
  • Zdravilišče Rogaška Slatina – Zdravilišče Rogaška Slatina z znano mineralno vodo Donat MG (42 km)
  • Terme Ptuj – Terme Ptuj (47 km)
  • Mesto Slovenska Bistrica (21 km)
  • Mesto Celje – Celje s starim gradom in muzeji (39 km)
  • Mesto Ptuj (47 km)
  • Mesto Maribor (47 km)

  Raziščite bogato kulturno dediščino in termalna kopališča zdravilišča, ki jih ponuja regija. Od zgodovinskih znamenitosti do mirnih zdravilišč, raznolike slovenske znamenitosti obljubljajo bogato in nepozabno doživetje za vse obiskovalce.