Pohorska hiša I

Nekaj več kot 2000 metrov od spodnje postaje sedežnice Jurgovo na Rogli se nahaja avtentična lesena Pohorska hiša 1 s tremi apartmaji in popolnim udobjem. Gosti lahko koristijo brezplačno parkirišče na smučišču ob apartmajski hiši Rogla, kjer v shrambi za smuči lahko puščajo smučarsko opremo. Gostom je so voljo tudi vse dodatne storitve na Jurgovem Hiša je primerna za družine, ljubitelje narave in aktivne turiste, saj ponuja idealno izhodišče za pohodništvo, kolesarjenje in balvansko plezanje. Pohorska hiša 1 ima svoj vodni izvir, kjer si lahko natočite izvirsko vodo v hiši ali pa v tolmunu ob hiši.

Naslov: Lukanja 6, Oplotnica, Slovenska Bistrica 2317, Slovenija

Telefon

+386 51 655 016

Koordinate

Kliknite za navodila

9 + 5 =

Apartmaji DANDI - Pohorska hiša 1

Celotna hiša (12 + 1 osebe)

Najem celotne hiše, sestavljajo 3 apartmaji v 2 nadstropjih (skupno 140 kvadratnih metrov bivalne površine) in lahko sprejme do 13 odraslih oseb. Vsak apartma je sestavljen iz majhnega predprostora, spalnice z zakonsko posteljo in pogradom, kuhinje z jedilnico, …

Apartmaji DANDI - Apartma 1 - Pohorska hiša 1

Apartma 1 (4 osebe)

Dvosobni apartma št 1 v pritličju (velikost 41 kvadratnih metrov) lahko sprejme do 4 odrasle osebe. Apartma je sestavljen iz majhne predsobe , spalnice z zakonsko posteljo in pogradom, kuhinje z jedilnico, opremljene s potrebno opremo, vključno s čistili in zasebnim tušem z WC-jem.

Apartmaji DANDI - Apartma 2 - Pohorska hiša 1

Apartma 2 (4 osebe)

Dvosobni apartma št 1 v pritličju (velikost 29 kvadratnih metrov) lahko sprejme do 4 odrasle osebe. Apartma je sestavljen iz majhne predsobe , spalnice z zakonsko posteljo in pogradom, kuhinje z jedilnico, opremljene s potrebno opremo, vključno s čistili in zasebnim tušem z WC-jem.

Apartmaji DANDI - Apartma 3 - Pohorska hiša 1

Apartma 3 (4+1 osebe)

Trisobni mansardni apartma tri se nahaja v prvem nadstropju (70 kvadratnih metrov) in lahko sprejme do 5 odraslih oseb. Apartma je sestavljen večjega hodnika, ene spalnice z zakonskim ležiščem, druge spalnice z dvema enojnima ležiščema in jedilnice s kavčem.