Pohorska hiša I

Pohorska hiša 1 pozimi
Pohorska hiša 1 pozimi
Pohorje Pohorska hiša 1-min
TURNO 5
2-indepandant-arrival-and-registration
Pohorska hiša 1 pozimi
Pohorje Pohorska hiša 1-min
TURNO 5
2-indepandant-arrival-and-registration
previous arrow
next arrow

Dobrodošli v  Pohorski hiši 1, tradicionalnem slovenskem bivališču preteklosti v zaščitenem območju nature 2000 na Pohorju. Uživajte v naravi, obkroženi s čudovitimi razgledi na reko, gozdove in travnike.

Naša hiša v pohorskem slogu ponuja pristno doživetje lokalne tradicije in običajev, z udobno, rustikalno notranjostjo, ki prikazuje kulturno dediščino regije.

Hišo sestavljajo 3 apartmaji, ki sprejmejo do 12+1 gostov na 140 kvadratnih metrih. Vsak premišljeno zasnovan apartma zagotavlja zasebnost in udobje, opremljen z opremljeno mini kuhinjo, zasebnimi tuši in možnostmi za zabavo, kot je TV z ravnim zaslonom.

Gostoma je na voljo brezplačno zasebno parkirišče. Le 2 km od najbližje žičnice, naša lokacija omogoča enostaven dostop do zimskih aktivnosti. Sprostite se v plačljivi savni ali na brezplačnem piknik prostoru na posesti.

Kot cenjeni gost lahko uživate v brezplačnem parkirišču tudi ob Apartmajski hiši Jurgovo, ki vam omogoča enostaven dostop do smučišč in brezplačen internet. Zavezani trajnosti izkoriščamo lokalne vire energije, ponujamo mineralno pitno vodo in izkoriščamo sončno energijo.

Potešite svojo žejo po pristnosti z našim ekskluzivnim izvirom mineralne vode. Uživajte v čistem okusu mineralno bogate vode naravnost iz izvira, ki ne ponuja le osvežitve, ampak zdravilni eliksir sredi očarljive lepote Pohorja.

Naše zatočišče, ki se nahaja v zaščitenem zatočišču Nature 2000, ponuja nedotaknjeno zatočišče za tiste, ki se želijo ponovno povezati z naravo. Naj vas objame mir okolice, ko odkrivate dih jemajoče znamenitosti v bližini.

Priljubljen planinski center Rogla vabi z vznemirljivimi aktivnostmi na prostem in zimskimi športi. Raziščite čudeže Črnega jezera in veličasten slap Šumik, ki sta na dosegu daljšega sprehoda.

Pristna Pohorska hiša 1, ki jo razglašajo za plezalsko zatočišče, je priljubljena med evropskimi plezalci za balvansko plezanje. Edinstvene skalne formacije in zahtevne poti naredijo Pohorje idealno igrišče za tiste, ki si želijo adrenalinske avanture.

Pristna Pohorska hiša 1, ki jo razglašajo za plezalsko zatočišče, je priljubljena med evropskimi plezalci za balvansko plezanje. Edinstvene skalne formacije in zahtevne poti naredijo Pohorje idealno igrišče za tiste, ki si želijo adrenalinske avanture.

Vas skrbi, da bi bili izključeni iz omrežja v Nature 2000? Ne bojte se! Medtem ko se hiša nahaja v zaščitenem območju Natura 2000 in je oaza brez signala, nudimo brezplačno satelitsko komunikacijo WhatsApp vsem našim cenjenim gostom. Poleg tega uživajte v brezplačnem satelitskem internetu na zahtevo!

Prepustite se ekskluzivni izkušnji peke na žaru v Pohorski hiši 1—elegantno zasnovanem prostoru, ki ponuja prefinjene užitke peke na žaru, skromno eleganco za nepozabne večere, večerjo na prostem pod zvezdami, dostopno vsem uglednim gostom, s prijaznim opozorilom za varnost.

Odklenite svet kulinaričnih užitkov z aplikacijo Rogla Apartments Dandi – povežite se z lokalnimi dobavitelji, prilagodite svoje naročilo in uživajte v najboljši hrani in vinu na dosegu roke!

  Termin (od):

  Termin (do):

  Priporočene pohodniške in kolesarske poti:
  Lokacije za smučanje, deskanje na snegu in tek na smučeh:
  • Gorsko letovišče Rogla
  • Planinski dom Trije Kralji
   Naslov: Lukanja 5, Oplotnica
   Dolžina: 15.372072
   Zemljepisna širina: 46.455585
   Kontakt: 00386-(0)51655016
   Parkirišče: zasebno parkirišče – brezplačno
   Čas prihoda gostov: prijava od 13.00 do 15.00, odjava od 8.00 do 10.00.
  Kaj početi v okolici

  Ta del Slovenije je znan po vrelcih termalne vode in zgodovinskih znamenitostih, v krogu 50 kilometrov pa ponuja različna čudovita zdravilišča. Raziščite naslednje edinstvene možnosti:

  • Terme Zreče – Zdravilišče Zreče (14 km)
  • Terme Dobrna – Zdravilišče Dobrna (32 km)
  • Zdravilišče Rogaška Slatina – Zdravilišče Rogaška Slatina z znano mineralno vodo Donat MG (42 km)
  • Terme Ptuj – Terme Ptuj (47 km)
  • Mesto Slovenska Bistrica (21 km)
  • Mesto Celje – Celje s starim gradom in muzeji (39 km)
  • Mesto Ptuj (47 km)
  • Mesto Maribor (47 km)

  Raziščite bogato kulturno dediščino in termalna kopališča zdravilišča, ki jih ponuja regija. Od zgodovinskih znamenitosti do mirnih zdravilišč, raznolike slovenske znamenitosti obljubljajo bogato in nepozabno doživetje za vse obiskovalce.