O nas

Dostop

Za prihod vam priporočamo smer:

Autocesta Ljubljana – Maribor, izvoz Slovenske Konjice/Tepanje, nato smer Slovenske Konjice – Zreče – Rogla – Pesek – Jurgovo (do naslova Lukanja 20 Oplotnica): od koče na Pesku proti Jurgovu desno so ob cesti na levi strani usmerjevalne table (Rogla apartmanets Dandi na rumeni podlagi)

PREDSTAVITEV

Apartmaji Rogla Dandi

Ena od prednosti naših namestitvenih kapacitet, ki so sicer sodobne, vendar zgrajene v stilu, ki je značilen za ta del Slovenije, je bližina smučišč na Rogli (naj-oddaljenejši apartma se nahaja samo nekaj več kot 2000 metrov od spodnje postaje sedežnice Jurgovo !), ter 14 km od Term Zreče. Apartmajska hiša Rogla na Jurgovem je locirana ob spodnji postaji sedežnice Jurgovo ( 1050 m.n.m.) ob smučišču ( ski in ski out) Bližina avtoceste ( 18 km), omogoča preko Oplotnice in Cezlaka najkrajši dostop do smučišč na Rogli.

Pohorski hiši 1 in 2 in se nahajata v približno 2 km oddaljenem zaselku Lukanja (873 m.n.m.). ter tudi blizu smučišča Trije kralji, saj sta po cesti oddaljeni manj kot 8 kilometrov.
Pri oskrbi gostov sodelujemo s ponudniki turističnih storitev in domačih izdelkov iz regije še posebej s ponudniki iz Keblja, Oplotnice, Božja, Planine in Gorenja.

S partnerji ponujajmo tudi različne aktivne vikende, seminarje in tematske programe
povezane z zdravim življenjskim slogom ter aktivnimi športnimi počitnicami.

Apartmajska hiša Jurgovo

Vizija

Podjetje Dandi je družinsko podjetje ustanovljeno leta 1990. Na območju Zreškega Pohorja smo od leta 1997 obnovili oziroma na novo zgradili več objektov, v katerih lahko ponudimo gostom 19 apartmajev, z več kot 100 ležišči.

Povezujemo se z lokalno skupnostjo, tako v kulinariki in ostali gostinski ponudbi, kot tudi z lokalnimi ponuniki turističnih storitev.

Ker spada veik delež pohorja pod zaščito Natura 2000, tudi sami skrbimo za usmerjenost v zaščito narave ter ozaveščanje o njeni ohranitvi. Organiziramo vodno pot poharja, ki vas popelje od različnih vodnih virov do slapov in jezer v neokrnjeni naravi Pohorja.

Pohorske hiše ogrevamo s pomočjo električne energije, proizvedene s sončno elektrarno, v kombinaciji s tradicionalnim načinom ogrevanja za udobno zimsko počutje in sicer je vsak apartma opremljen s pečjo oz. kaminom.

Za sprostitev vam v vseh treh objektih nudimo najem saune, poleti pa si lahko privoščite sprostitev in kontemplacijo v neposredni bližini potoka ter slapu. Za tiste bolj aktivne pa organiziramo tudi pohode v naravi od kulturnih do naravnih dediščinah v relativni bližini apartmajev.

Lokacija naših namestitvenih kapacitet vam omogoča najkrajši dostop do smučišč in narave na Rogli.

Tradicija – Našim gostom nudimo naravne proizvode in storitve, ki so igrale pomembno vlogo v zgodovini tega področjaTrajnost – če so vam všeč les, kamen, slapovi, zvoki v naravi in mir na pragu hiše, ter vam pomeni enako skrb za okolje kot za človeka, potem ste prišli na pravi naslov.